Start för innehåll

När inget annat återstår

Glöm bort att Brännö brygga sammanknippas med dans, glädje och midsommar. I den här kriminalromanen handlar det istället om droger, död och rädsla!

Ella Werner som är profilerare på göteborgspolisen får en tuff start på sin anställning. Ett mord på en ung man är upptakten till något mycket större än vad man i första skedet kunde ana.

Varför söker Jakob Sacharov upp Egon Guthlins brorsdotter Sandra och påstår att han är hennes kusin? Egon har inga barn. Egon har lyckats ta fram ett botemedel mot den fruktade sjukdomen Alzheimers och nu är det endast några kliniska tester som återstår innan medicinen kan släppas ut på marknaden.

Sandra är uppvuxen med Egon som sin pappa eftersom hennes mamma dog tidigt i just Alzheimers och hennes pappa har aldrig brytt sig om sin familj utan har hela tiden satsat allt på sitt arbete. Men nu är det något som inte stämmer. Egons fru Elisabeth far till arbetet en morgon och kommer aldrig mer tillbaka. Varför?

Sandra beslutar sej för att hälsa på Egon på Brännö för att ge honom stöd och sällskap även om hon nu måste möta sina demoner från ungdomen. Den första hon träffar på ön är Elias och genast ramlar alla vidriga minnen över henne. Men kanske han kan hjälpa henne att få veta mer om Egons liv och vad som hänt på ön sen hon flydde därifrån i tonåren. Ett galet beslut, ska det visa sig.

Flera spår börjar leda till både Ryssland och Ukraina och nu får profileraren Ella användning av sina språkkunskaper vilket imponerar på den annars ganska arroganta chefen Fritz Möller. Sakta men säkert börjar alla pusselbitar falla på plats.

När inget annat återstår finns även att läsa som e-bok,

Bokfabriken, 2016.

Verksinformation

Utförlig titel:När inget annat återstår /, Mats Ahlstedt
Förlag:Bokfabriken
ISBN:9789176291580
Ämnesord plats:
Anmärkning:Originalupplaga 2016
CS Library-RSS

Fler tips från Gunilla

 1. Sonjas hemlighet

  Klicka här för att läsa mer om tipset Sonjas hemlighet.
  Hellberg, Åsa

  En underhållande må bra-bok som man inte gärna lägger ifrån sig. Fristående fortsättning på Sonjas sista vilja.

 2. Mormor och morfar - älgfångardagen och andra busigheter

  Klicka här för att läsa mer om tipset Mormor och morfar - älgfångardagen och andra busigheter.
  Rihs, Cecilia

  En ljuvlig bilderbok som man blir både fnissig och lycklig av att läsa! Alla borde någon gång prova på att busa lös som mormor och morfar gör!

 3. Klarhet

  Klicka här för att läsa mer om tipset Klarhet.
  Westerlund, Lisa

  Om ni vill bli galet arg, väldigt ledsen, ganska glad och härligt lättad, läs då denna bok. Känslorna åkte berg och dalbana genom hela boken.

 4. När inget annat återstår

  Klicka här för att läsa mer om tipset När inget annat återstår.
  Ahlstedt, Mats

  Glöm bort att Brännö brygga sammanknippas med dans, glädje och midsommar. I den här kriminalromanen handlar det istället om droger, död och rädsla!

 5. Köld

  Klicka här för att läsa mer om tipset Köld.
  Mjöbring, Jakob

  En man hittas ihjälfrusen i en bil i närheten av Arjeplog. Han är fastbunden. Han är halvnaken. Hans ögonlock hålls uppe av tandpetare.

 6. Bortom kontroll

  Klicka här för att läsa mer om tipset Bortom kontroll.
  Orrhede, Karolina

  En spännande deckare med många olika karaktärer att hålla reda på i en härlig skånsk omgivning där O-ringen precis går av stapeln. Handlingen r mersmak, hoppas Karolina Orrhede fortsätter skriva om otäckheter i Skåne.

 7. Halta Hönans hotell

  Klicka här för att läsa mer om tipset Halta Hönans hotell.
  Lärn, Viveca

  Äntligen får vi träffa Blomgren, Baskermannen, Emily och alla andra härliga människor från Saltön! Holger och Åke och de andra nya vännerna från Öster om Heden är ju givetvis också med.