Start för innehåll

Klarhet

Om ni vill bli galet arg, väldigt ledsen, ganska glad och härligt lättad, läs då denna bok. Känslorna åkte berg och dalbana genom hela boken.

Klara som egentligen har allt, bra jobb, familj och en härlig personlighet borde vara nöjd. Men tyvärr finns det ett orosmoln på den blå himlen och han heter Rickard. En från början trevlig, snygg kille som alla tjejer trånade efter. Men som allt eftersom förändrades mer och mer. Han slog mig nog för att jag inte är nog bra. Det här var nog sista gången han slog mig. Om jag bara anstränger mig mer blir han nöjd och då slår han mig inte igen.

Klara hjärntvättas mer och mer och till sist är hon bara en viljelös varelse som inte har något eget liv. Det vill säga tills hon råkar träffa Astrid och Leila. Det är två unga kvinnor som tillsammans hjälper Klara att ordna dels en väldigt förslagen hämnd mot Rickard men som också försöker se till att han inte kommer i närheten av Klara igen. Men kommer dom att lyckas? Leila som själv kämpar mot ett tidigare destruktivt förhållande som gör att hon ständigt tittar sig om över axeln förstår precis vad Klara går igenom.

På hennes nyöppnade café Klarhet råkar Astrid komma in för att ha en date med en potential pojkvän och i den vevan blir Leila och Astrid goda vänner. Caféet Klarhet kommer att bli en oas för de tre kvinnorna där de kommer att dra upp riktlinjer inför den ljuva hämnden. Trots den hemska historien kan man inte låta bli att le emellanåt när Rickard hamnar på ofrivilliga äventyr.

Verksinformation

Utförlig titel:Klarhet /, Lisa Westerlund.
Förlag:Lava
ISBN:918766938291877692559187941082978918766938597891877692529789187941085
Anmärkning:Originalupplaga 2014.

CS Library-RSS

Fler tips från Gunilla

 1. Sonjas hemlighet

  Klicka här för att läsa mer om tipset Sonjas hemlighet.
  Hellberg, Åsa

  En underhållande må bra-bok som man inte gärna lägger ifrån sig. Fristående fortsättning på Sonjas sista vilja.

 2. Mormor och morfar - älgfångardagen och andra busigheter

  Klicka här för att läsa mer om tipset Mormor och morfar - älgfångardagen och andra busigheter.
  Rihs, Cecilia

  En ljuvlig bilderbok som man blir både fnissig och lycklig av att läsa! Alla borde någon gång prova på att busa lös som mormor och morfar gör!

 3. Klarhet

  Klicka här för att läsa mer om tipset Klarhet.
  Westerlund, Lisa

  Om ni vill bli galet arg, väldigt ledsen, ganska glad och härligt lättad, läs då denna bok. Känslorna åkte berg och dalbana genom hela boken.

 4. När inget annat återstår

  Klicka här för att läsa mer om tipset När inget annat återstår.
  Ahlstedt, Mats

  Glöm bort att Brännö brygga sammanknippas med dans, glädje och midsommar. I den här kriminalromanen handlar det istället om droger, död och rädsla!

 5. Köld

  Klicka här för att läsa mer om tipset Köld.
  Mjöbring, Jakob

  En man hittas ihjälfrusen i en bil i närheten av Arjeplog. Han är fastbunden. Han är halvnaken. Hans ögonlock hålls uppe av tandpetare.

 6. Bortom kontroll

  Klicka här för att läsa mer om tipset Bortom kontroll.
  Orrhede, Karolina

  En spännande deckare med många olika karaktärer att hålla reda på i en härlig skånsk omgivning där O-ringen precis går av stapeln. Handlingen r mersmak, hoppas Karolina Orrhede fortsätter skriva om otäckheter i Skåne.

 7. Halta Hönans hotell

  Klicka här för att läsa mer om tipset Halta Hönans hotell.
  Lärn, Viveca

  Äntligen får vi träffa Blomgren, Baskermannen, Emily och alla andra härliga människor från Saltön! Holger och Åke och de andra nya vännerna från Öster om Heden är ju givetvis också med.