Besök till biblioteket

Kommunens nya säkerhetsregler gällande förkylningssymtom påverkar bibliotekets öppettider.

Biblioteket har begränsade öppettider på grund av personalbrist. För att minimera risken för smittspridning ber vi dig att fundera på om du kan skjuta upp ditt besök på biblioteket till ett senare tillfälle.

Mejla gärna till biblioteket@haparanda.se eller ring 0922 – 26128 så kanske vi kan hjälpa dig utan att du fysiskt behöver besöka biblioteket. Förbered dig genom att ha ditt bibliotekskort framme när du kontaktar biblioteket.

Vi ber alla våra besökare att följa de allmänna råd som Folkhälsomyndigheten har gått ut med för att minska smittspridningen: stanna hemma vid mista symptom, så som hosta eller feber. Kom ihåg god handhygien och fysiskt avstånd till andra kunder och personal.

Bibblo.se, ditt digitala bibliotek, är säkert att använda dygnet runt.

 1. Biblio - bibliotekens digitala böcker på ett ställe

  Article Written by: Hannele Kylmämaa

  Du som lånar e-böcker från biblioteken i Norrbotten har tillgång till appen Biblio. Med appen blir det enklare att lyssna och läsa e-böcker i mobilen eller på surfplattan.

 2. E-böcker

  Content page

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 3. E-ljudböcker

  Content page

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 4. Pressreader

  Content page

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!

Tags:

Sunday, March 15, 2020