Covid-19 information för biblioteket (uppdaterad 14 juni)

Covid-19 information

Bemannade öppettider

Övertorneå bibliotek är öppet för allmänheten enligt följande:

Måndag- fredag 10:00-15:00

Fortsatt gäller att besökare förfogar över 15 minuter i Bibliotekets lokal. Bibliotekets wifi är tillgängligt, men Hublet surfplattorna är inte det tills vidare. Däremot finns en dator tillgänglig för utskrifter vid behov.

Meröppet

För att minska risken för smittspridning av covid-19 är besöken begränsade till maximalt 15 minuter och eget ansvar gäller för att hålla god handhygien och att hålla avstånd till andra besökare. 

Måndag - torsdag klockan 07-21 

Fredag - söndag klockan 07-18

OBS! Dessa öppettider kan ändras med kort varsel beroende på utvecklingen av covid-19. 

Snabbservice

För de som inte vill besöka bibliotekslokalen går det fortsättningsvis att låna och hämta böcker. Logga in på bibblo.se för att reservera de böcker du vill läsa eller kontakta biblioteket för att meddela vilka böcker du vill ha. Böckerna hämtas från entrén utanför biblioteket.

Om du inte kan komma till biblioteket kör vi ut böcker inom centralorten. De som bor utanför centralorten kan få böckerna hemskickade med posten. OBS! Detta gäller både vuxna och barn.

För att lämna tillbaka böcker kan inkastet till höger om ytterdörren eller den stora svarta lådan användas.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på biblioteket. Telefon: 0927-72182 eller e-post: biblioteket@overtornea.se Vi är tillgängliga måndag - fredag klockan 10-15.

(Uppdaterad 2021-06-14)