Information med anledning av Coronaviruset.

Är du över 70 år eller tillhör en riskgrupp?

Din hälsa är viktig för oss och vi värnar om att du ska känna dig trygg. Vi kan erbjuda dig tillgång till böcker genom att du eller ett ombud kan hämta en färdigpackad bokpåse på utvalda bibliotek. Hör av dig till ditt närmaste bibliotek så plockar vi ihop det du önskar. Du eller ditt ombud behöver ha med ditt lånekort eller legitimation när påsen hämtas.

Stadsbiblioteket 0920-45 59 51
Björkskatans bibliotek 0920 - 45 33 06
Gammelstads bibliotek 0920-45 40 75
Hertsöns bibliotek 0920 - 45 38 72
Råneå bibliotek 0924-576 61

 
Precis som resten av Luleå kommun följer vi expertmyndigheternas rekommendationer. Den senaste informationen kan du alltid hitta på lulea.se/corona.
 1. E-böcker

  Content page

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 2. E-ljudböcker

  Content page

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 3. Pressreader

  Content page

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!

 4. Biblio - bibliotekens digitala böcker på ett ställe

  Article Written by: Hannele Kylmämaa

  Du som lånar e-böcker från biblioteken i Norrbotten har tillgång till appen Biblio. Med appen blir det enklare att lyssna och läsa e-böcker i mobilen eller på surfplattan.

 

Tags:

Tuesday, March 17, 2020