Coronainformation Harads

Ändrade öppettider, inställda arrangemang m.m.

Vi är alla en del av samhället och måste göra vårt för att bidra till en minskad smittspridning av Coronaviruset (covid-19) och en minimerad exponering för alla som tillhör en riskgrupp. Därför har vi nu tagit till några olika åtgärder.

Från och med måndag 23 mars har vi ändrade öppettider på biblioteket: Måndagar 13-18

Tills vidare anordnar vi inga arrangemang i biblioteket. 

Vi ber er att inte besöka oss om ni har symptom på influensa eller covid-19 (feber, hosta, snuva, muskelvärk, huvudvärk, andningsbesvär etc.). Be någon som är frisk att hämta dina reservationer eller låna/lämna dina böcker (glöm inte att skicka med ditt lånekort/ID-kort). Om du vill göra ett omlån på böcker du har hemma kan du även ringa till stadsbiblioteket (tel. 0921-62480) eller skicka e-post (biblioteket@boden.se). Våra telefontider är vardagar 10-17.

Vi kommer att vara generösare än vanligt med förseningsavgifter och max antal omlån, undantaget reserverade böcker och fjärrlån. Vi påminner också om att du kan låna 3 e-böcker/e-ljudböcker i månaden här på vår hemsida eller i appen Biblio.

När du besöker oss ber vi dig att hålla avstånd från andra inne i biblioteket. För att minska smittspridning, tänk också på att hosta och nysa i armvecket, samt att tvätta händerna med tvål och vatten ofta.

Mer information om coronaviruset finns på Folkhälsomyndighetens hemsida

Här finns även information på många olika språk

Nya öppettider:

 1. Apr 18
  Sunday
  1. Closed
 2. Apr 19
  Monday
  1. 13:00-18:00
 3. Apr 20
  Tuesday
  1. 12:00-16:30
 4. Apr 21
  Wednesday
  1. 12:00-17:00
 5. Apr 22
  Thursday
  1. Closed
 6. Apr 23
  Friday
  1. Closed
 7. Apr 24
  Saturday
  1. Closed
 1. E-böcker

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 2. E-ljudböcker

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 3. Pressreader

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!