Coronainformation Harads

Ändrade öppettider, inställda arrangemang m.m.

Vi är alla en del av samhället och måste göra vårt för att bidra till en minskad smittspridning av Coronaviruset (covid-19) och en minimerad exponering för alla som tillhör en riskgrupp. Därför har vi nu tagit till några olika åtgärder.

Från och med måndag 23 mars har vi ändrade öppettider på biblioteket: Måndagar 13-18

Tills vidare anordnar vi inga arrangemang i biblioteket. 

Vi ber er att inte besöka oss om ni har symptom på influensa eller covid-19 (feber, hosta, snuva, muskelvärk, huvudvärk, andningsbesvär etc.). Be någon som är frisk att hämta dina reservationer eller låna/lämna dina böcker (glöm inte att skicka med ditt lånekort/ID-kort). Om du vill göra ett omlån på böcker du har hemma kan du även ringa till stadsbiblioteket (tel. 0921-62480) eller skicka e-post (biblioteket@boden.se). Våra telefontider är vardagar 10-17.

Vi kommer att vara generösare än vanligt med förseningsavgifter och max antal omlån, undantaget reserverade böcker och fjärrlån. Vi påminner också om att du kan låna 3 e-böcker/e-ljudböcker i månaden här på vår hemsida eller i appen Biblio.

När du besöker oss ber vi dig att hålla avstånd från andra inne i biblioteket. För att minska smittspridning, tänk också på att hosta och nysa i armvecket, samt att tvätta händerna med tvål och vatten ofta.

Mer information om coronaviruset finns på Folkhälsomyndighetens hemsida

Här finns även information på många olika språk

Nya öppettider:

 1. Oct 24
  Sunday
  1. Closed
 2. Oct 25
  Monday
  1. 13:00-18:00
 3. Oct 26
  Tuesday
  1. 12:00-16:30
 4. Oct 27
  Wednesday
  1. 12:00-17:00
 5. Oct 28
  Thursday
  1. Closed
 6. Oct 29
  Friday
  1. Closed
 7. Oct 30
  Saturday
  1. Closed
 1. E-böcker

  Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. I appen Biblio kan du söka, låna, läsa och lyssna på e-böcker. Finns där appar finns.

 2. E-ljudböcker

  Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. I appen Biblio kan du söka, låna, läsa och lyssna på e-böcker. Finns där appar finns.

 3. Pressreader

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!