Coronainformation Bodens bokbuss

Här kan du läsa mer om hur bokbussens arbete förändras på grund av Covid-19. Inställda skolturer, information för riskgrupper med mera.

På grund av de skärpta allmänna råden görs vissa anpassningar i Bokbussens verksamhet, i första hand fram till 8 december, men eventuellt längre.

Bokbussen kommer även fortsättningsvis att besöka kommunens byar, dock med begränsningen att endast 1 person/1 familj åt gången släpps in i bussen. Vi ber er därför att vänta utanför bussen tills vi kan hjälpa er.

Om du tillhör en riskgrupp eller av andra skäl inte vill komma in i bussen går det bra att hämta dina böcker utanför. Du kan i förväg reservera de böcker och andra media som du vill låna, så plockar vi ihop och gör i ordning din beställning. Om du behöver hjälp med att göra reservationer är du välkommen att kontakta Bokbussen.

Om du har feber, hosta eller andra symtom på förkylning eller influensa ska du vänta tills du har tillfrisknat helt innan du kan besöka oss.

Alla förskole- och skolbesök är inställda tills vidare. Ytterligare information om detta kommer att skickas ut till respektive förskola och skola.

Audience:

Tags:

Thursday, November 12, 2020