Coronainformation Korpilombolo

Biblioteket i Korpilombolo vill begränsa spridningen av coronaviruset (covid-19).Vi vill uppmana alla med symtom som hosta, feber, snuva, muskelvärk, att inte besöka biblioteket under en tid framöver.
 

Omlån och avgifter

 • Antal omlån utökas till 5 gånger på alla medier. Medier som är reserverade går inte att förlänga.
 • Förseningsavgifterna tas bort.
Om du vill förlänga dina lån eller har andra frågor, är du välkommen att höra av dig till oss. Du kan även kontakta biblioteket i Pajala.
 

Öppettider

Öppettiderna i Korpilombolo kan komma att förändras. Håll koll på informationen som vi uppdaterar här.
 

70+ eller tillhör riskgrupp

 
Om du är äldre, tillhör en riskgrupp eller om du av någon annan anledning känner att du inte vill besöka biblioteket under en tid framöver, så tveka inte att kontakta oss. Vi hittar säkert en lösning, så att du ändå ska kunna låna böcker.

Kontakt

Korpilombolo 0978-123 46
Pajala 0978-12150
 
Sms 072-539 18 45
E-post

 1. E-böcker

  Content page

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 2. E-ljudböcker

  Content page

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 3. Biblio - bibliotekens digitala böcker på ett ställe

  Article Written by: Hannele Kylmämaa

  Du som lånar e-böcker från biblioteken i Norrbotten har tillgång till appen Biblio. Med appen blir det enklare att lyssna och läsa e-böcker i mobilen eller på surfplattan.

 4. Pressreader

  Content page

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!