Coronainformation Pajala

Från och med 23 mars ställer vi in alla planerade evenemang men kommer tills vidare ha öppet som vanligt och uppdaterar här.

Om du har symptom som kan innebära att du bär på viruset (feber, hosta, muskelvärk, huvudvärk, snuva, andningsbesvär) så ber vi dig att inte besöka biblioteket. Be istället någon som är frisk att hämta och lämna dina böcker (kom ihåg att skicka med lånekort eller ID-handling).

Om du vill förlänga dina lån eller har andra frågor är du välkommen att höra av dig till oss på 0978-121 50 eller bibliotek@pajala.se.

Folkhälsomyndigheten har information på olika språk.

För att minska smittspridning tänk på att nysa och hosta i armvecket, ofta tvätta händerna med tvål och vatten samt hålla avstånd till andra besökare.

 1. E-böcker

  Content page

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 2. E-ljudböcker

  Content page

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 3. Biblio - bibliotekens digitala böcker på ett ställe

  Article Written by: Hannele Kylmämaa

  Du som lånar e-böcker från biblioteken i Norrbotten har tillgång till appen Biblio. Med appen blir det enklare att lyssna och läsa e-böcker i mobilen eller på surfplattan.

 4. Pressreader

  Content page

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!

Tags:

Tuesday, March 24, 2020