Delicious!

Billie Breslin lyckas få jobb på den kända mat-tidskriften Delicious i New York. Här ska hon vara assistent till chefredaktören.

Jobbet visar sig vara både intressant och en utmaning. På Delicious arbetar en brokig samling människor, såväl journalister som matkreatörer och matfotografer. Billie stortrivs med jobbet.

Vid sidan om arbetar hon extra hos Sal som har en delikatessaffär i Little Italy. Sals familj blir som en extrafamilj för henne.

Billie har en talang. Hon är extremt bra på att kunna analysera smaker och kan oftast säga exakt vilka kryddor som använts.

Gamla recept och brev

Men så en dag kommer beskedet att Delicious ska läggas ner. Den enda som får jobba kvar ännu en tid är Billie för att ta hand om tidskriftens garanti för gamla recept. Om något recept inte fungerar så garanteras kunden att få pengarna tillbaka.

Det blir långa ensamma arbetsdagar i det nu ödsliga Timbers mansion. Men så en dag hittar Billie några gamla brev i kontorets hemliga dolda bibliotek.

Fler tips från Annelill

  1. Om jag bara inte råkat säga sanningen

    By: Angerborn, Ingelin Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Tilda är en tjej med benägenhet att hitta på. Men nu har hon bestämt sig för att bara säga sanningen och inget annat. Men det är inte lätt att få folk att tro på henne nu.

  2. Viggo och rädslolistan

    By: Bjärbo, Lisa Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    En bok för de yngre läsarna om en helt vanlig kille och om att det är okey att vara rädd.

  3. Fred får fullträff

    By: Bergman, Anton Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Fred är en fotbollstokig liten pojke. Ändå sedan han fick sin FC Barcelona-tröja har han spelat fotboll. Men så råkar han sparka omkull mammas fina vas.

  4. Det är något som inte stämmer

    By: Haag, Martina Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Det här är något så ovanligt som en skönlitterär skilsmässobok med handlingen förlagd till Stockholm och Sareks fjällvärld.

Show more...

Audience:

Tags:

Review by: Annelill Mickelsson Vallin Monday, April 9, 2018