Delicious!

Billie Breslin lyckas få jobb på den kända mat-tidskriften Delicious i New York. Här ska hon vara assistent till chefredaktören.

Jobbet visar sig vara både intressant och en utmaning. På Delicious arbetar en brokig samling människor, såväl journalister som matkreatörer och matfotografer. Billie stortrivs med jobbet.

Vid sidan om arbetar hon extra hos Sal som har en delikatessaffär i Little Italy. Sals familj blir som en extrafamilj för henne.

Billie har en talang. Hon är extremt bra på att kunna analysera smaker och kan oftast säga exakt vilka kryddor som använts.

Gamla recept och brev

Men så en dag kommer beskedet att Delicious ska läggas ner. Den enda som får jobba kvar ännu en tid är Billie för att ta hand om tidskriftens garanti för gamla recept. Om något recept inte fungerar så garanteras kunden att få pengarna tillbaka.

Det blir långa ensamma arbetsdagar i det nu ödsliga Timbers mansion. Men så en dag hittar Billie några gamla brev i kontorets hemliga dolda bibliotek.

Fler tips från Annelill

  1. Vargarnas tid

    By: Nemert, Elisabet Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Spännande kärlekshistoria som utspelar sig under andra världskriget.

  2. Hur Rodrick blev riddare

    By: Ljunggren, Magnus Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Med dramatik och komik berättas historien om hur Riddarskolans lärare Rodrick blev riddare.

  3. Ester Tagg och den flygande holländaren

    By: Åslund, Linn Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Ester Tagg bor på Silverskedens barnhem. Som liten lämnades hon i en korg på trappen. Nu ska hon fylla 10 år om tre dagar. Då väntar ett liv på fabriken, vilket Ester inte alls ser fram emot.

  4. Livet enligt Fikry

    By: Zevin, Gabrielle Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Livet har inte varit snällt mot A.J. Fikry. Sedan hans frus bortgång har bokhandeln bara gått sämre och sämre. Nu blir dessutom hans dyrgrip, ett exemplar av Poes Tamerlane, stulet. Vad mer kan hända?

Show more...

Audience:

Tags:

Review by: Annelill Mickelsson Vallin Monday, April 9, 2018