Delicious!

Billie Breslin lyckas få jobb på den kända mat-tidskriften Delicious i New York. Här ska hon vara assistent till chefredaktören.

Jobbet visar sig vara både intressant och en utmaning. På Delicious arbetar en brokig samling människor, såväl journalister som matkreatörer och matfotografer. Billie stortrivs med jobbet.

Vid sidan om arbetar hon extra hos Sal som har en delikatessaffär i Little Italy. Sals familj blir som en extrafamilj för henne.

Billie har en talang. Hon är extremt bra på att kunna analysera smaker och kan oftast säga exakt vilka kryddor som använts.

Gamla recept och brev

Men så en dag kommer beskedet att Delicious ska läggas ner. Den enda som får jobba kvar ännu en tid är Billie för att ta hand om tidskriftens garanti för gamla recept. Om något recept inte fungerar så garanteras kunden att få pengarna tillbaka.

Det blir långa ensamma arbetsdagar i det nu ödsliga Timbers mansion. Men så en dag hittar Billie några gamla brev i kontorets hemliga dolda bibliotek.

Fler tips från Annelill

  1. Odla steg för steg

    By: Lidström, Clara Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Säg det barn som inte fascineras av allt som växer.

  2. Uppstigandet

    By: Bao, Karen Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Det var med tvekan jag öppnade Karen Baos debutbok Uppstigandet. På dess baksida dras paralleller till både Legend- och Divergent-serierna och jag undrade om den verkligen skulle kunna leva upp till att jämföras med dessa. Det gjorde den!

  3. Ljug för mig

    By: Fitzpatrick, Becca Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    Du har fått en skyddad identitet. Så blir du kär men får inte berätta för honom vem du är. Vad gör du?

  4. Bibliotekskuppen

    By: Hyder, Lisa Review by: Annelill Mickelsson Vallin

    För alla er som slukat böckerna om Lasse-Majas detektivbyrå, här kommer en författare som med sin första bok lyckas väl med att locka till läsning.

Show more...

Audience:

Tags:

Review by: Annelill Mickelsson Vallin Monday, April 9, 2018