Den här boken älskar dig

Den här boken utmanar dig – antingen vrider du dig av skratt eller så slänger du in den i ett hörn.

Felix Kjellberg, mer känd under namnet PewDiePie, föddes den 24 oktober 1989 i Göteborg. Han är en svensk dator- och TV-spelskommentator på Youtube och har miljontals följare världen över. Vad är det som fått honom att skriva en bok fylld med sina egna visdomsord? Ja, han förklarar själv i boken att det var ett fan som satte igång alltihop. Redan på första sidan får vi ta del av vår herre PewDiePies skapelseberättelse.

Jag tänker att man kan läsa de här ”visdomsorden” på två sätt – antingen med ett glatt leende och en massa humor, eller så blir du deppigare än du var innan. Ta bara det här citatet: ” Glöm aldrig att du är vacker… jämfört med en fisk. Allt handlar om perspektiv”. Eller detta: ”Du är inte dålig, alla andra är bara så mycket bättre”. Ännu ett: ”Pengar gör dig inte lycklig, men de gör så att du kan köpa allt du inte har, t o m vänner”.

För dig som läsare är det bara att välja rätt inställning – för som någon annan har sagt: ”det är inte hur man har det utan hur man tar det”.

Boken har läcker layout och häftiga färgglada bilder och är absolut något jag skulle kunna tänka mig att köpa till min 15-årige brorson som jag tror skulle gilla humorn i det hela.

Här kan du läsa mer om fenomenet PewDiePie >>>

Forum förlag, 2015

 

Audience:

Tags:

Review by: Agneta Krohn Strömshed Wednesday, May 4, 2016