Cineasterna: strömmande film hemifrån

Njut av gratis film, utan att behöva komma till biblioteket för att låna den!

Mer kultur tillgänglig hemifrån!

Vi erbjuder en ny digital tjänst för alla våra låntagare: Från och med nu kan du låna 4 valfria filmer per månad hos Cineasterna.

Du väljer Bodens stadsbibliotek i listan på bibliotek och kan sedan antingen bläddra i filmutbudet direkt, eller skapa ett konto där du kan lägga in dina favoriter. Det finns ungefär 2800 filmer att välja mellan.

För att titta på filmen (eller skapa ett konto) loggar du in med ditt lånekortsnummer och din PIN-kod. Filmen är tillgänglig i 48 timmar efter att du lånat den.

Vi hoppas att detta ska ge lite guldkant i vardagen i dessa tider! 

Testa när du vill på https://www.cineasterna.com/sv/

Ännu mer kultur tillgänglig hemifrån:

 1. E-böcker

  Content page

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 2. E-ljudböcker

  Content page

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 3. Roa dig digitalt

  Article Written by: Webbredaktionen

  Det kanske är nu vi har den där tiden att börja undersöka vad den digitala världen har att erbjuda? Förutom biblioteken i Norrbottens egna e-tjänster så är utbudet på nätet oändligt. Här kommer några tips från oss.

Alla våra e-tjänster hittar du här!

Audience:

Tags:

Monday, December 7, 2020