Halta Hönans hotell

Äntligen får vi träffa Blomgren, Baskermannen, Emily och alla andra härliga människor från Saltön! Holger och Åke och de andra nya vännerna från Öster om Heden är ju givetvis också med.

Roger Holkfjell, som allvarigt förälskat sej i Audrey Hepburn och de andra hönorna som MacFie lämnat efter sej, får plötsligt en fantastisk idé: han ska öppna gamla Badhotellet igen!

Naturligtvis blir inte Philip O´Don som äger Saltöns Sköna Spa glad över det beslutet. Philip som börjar ha ebb i kassan känner att han måste hitta på något drastiskt för att rädda situationen. Men vad?

Emily råkar i tråkigheter när 6-månaders regeln upphört enligt Baskermannen, hur ska hon ordna upp den knipan? Matlagning brukar alltid hjälpa och hjälp får hon från ett väldigt oväntat håll. Där det brukar finnas goda kakor och wienerbröd finns numera nyttiga smothies och algbakelser!

Stackars Holger råkar ut för obehagligheter inte bara från sin avslutade romans Dolly utan också från en väldigt argsint och verbal herre med målning och musik som intresse. Till slut blir det så jobbigt så att Holger överväger att flytta tillbaka till Göteborg, men vad ska han då göra med sin friköpta friggebod där han och miss Tusker nu bor?

Den nybildade gruppen EEE, vad sysslar dom med egentligen och varför är Karin helt plötsligt både glad och rosig om kinderna?

Det värsta med den här boken är att det är den avslutande delen om alla dessa härliga, tjuriga och salta människor på Saltön! Snälla Viveca Lärn, fortsätt skriva om våra vänner på västkusten!

Finns som talbok, inläsare Marianne Ekenbjörn.

Finns som ljudbok på CD, inläsare Viveca Lärn.

Du kan även läsa den som e-bok.

Wahlström och Widstrand, 2016