Jakten på Polarugglan

Någonstans inom Kalix tätort gömmer sig Polarugglan. Du har en vecka på dig att hitta ugglan, varje fredag flyttar hon till ny plats. Ledtråd till hennes nya gömställe hittar du varje fredag i ett evenemang på Kalix biblioteks facebooksida. Om du hittar ugglan har du chans att vinna ett pris! Nedan kan du läsa mer om hur du går tillväga. God jaktlycka!

TÄVLING!

Nu pågår jakten på Polarugglan!

Ditt uppdrag är att hitta Polarugglan, och du har möjlighet att vinna fina priser!

UPPDRAG:
Någonstans inom Kalix tätort gömmer sig Polarugglan. Du har en vecka på dig att hitta ugglan, varje fredag flyttar hon till ny plats. Ledtråd till hennes nya gömställe hittar du varje fredag i ett evenemang på Kalix biblioteks facebook-sida.
Tillsammans med Polarugglan hittar du även en ledtråd – varje vecka en ny ledtråd. Ledtrådarna hjälper dig att i slutändan lösa en gåta. Efter sista veckan så skickar du in ditt svar på den avslutande gåtan till biblioteket@kalix.se och har då möjlighet att vinna ett fint pris!

EXTRAUPPDRAG:
Varje vecka har du dessutom chans att vinna en extra bonusvinst. Bonusvinsten lottas ut bland er som fotar eller filmar Polarugglan på hennes nuvarande placering och sedan lägger upp filmen/fotot på Instagram eller Facebook tillsammans med hashtags:
#polarugglanchallenge
#kalixbibliotek
#polarbibblo
Pssst! Tänk på att ledtråden inte bör synas på din film/foto, för då hjälper du dom du tävlar mot...

HETT TIPS!
Polarugglan är placerad inne i byggnader, men hon alltid placerad så att du ska kunna se henne från utsidan – så håll koll på fönster och öppningar. Med andra ord så är detta en tävling som genomförs uteslutande utomhus.

REGLER:
Tävlingen är öppen för dig i åldern 3-16 år och pågår under 5 veckor, med start fredag 12 februari.
Ledtråd till Polarugglans nya boplats hittar du på Facebook:
Fredag 12 februari
Fredag 19 februari
Fredag 26 februari
Fredag 5 mars
Fredag 12 mars

Vinnarna meddelas på Facebook.

GOD JAKTLYCKA, må bäste ugglejägare vinna!