Skicka in ditt bästa boktips!

Du kan vinna Bibblos läckra och färgglada cykelsadelskydd. Vi har 50 stycken i potten, så skicka in ditt tips idag! Vi kör augusti ut.

Är du avundsjuk på de som ännu inte har läst din favoritbok? Vad fick dig att skratta, brista ut i gråt eller sova med lampan tänd? Har du läst något som både fick dig att sträckläsa samtidigt som du inte ville att boken skulle ta slut så fort? Då ska du vara med i Bibblos sommartipstävling!

Skriv och dela med dig av ditt bästa boktips så att hela världen får läslust. De 50 första bidragen får vårt fina sadelskydd som tack. Din text får innehålla max 250 tecken inklusive skiljetecken (ungefär 35 ord). Du får skicka in ett tips och ska ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. I första hand publicerar vi tips på böcker som kan lånas hos biblioteken i Norrbotten. Vi ser också gärna att den går att låna som e-bok.

Läs, tipsa och ha en skön sommar!

Jag har läst och förstått vad som gäller.
Jag förstår hur mina personuppgifter behandlas.

  Läs reglerna här >>>

  Läs om personuppgiftsbehandling här >>>

  1. Läsarnas bästa sommartips

   Written by: Maria Öman

   Det är du som läsare som fyller den här sidan med sommarens läslust, för i år har Bibbloredaktionen en tävling: skicka in ditt bästa boktips! Vi väntar med spänning!

  Få inspiration av Bibblos egna tipsare

  1. Kvinnorna på stranden

   By: Alsterdal, Tove Review by: Jan Olofsson

   Det är befriande att kunna tillgodose sitt behov av spänning utan förutsägbara kriminalgåtor och trötta poliser. Kvinnorna på stranden är i stället en thriller som placerar sig mitt i ett samtida drama.

  2. Raskrigaren

   By: Gardell, Mattias Review by: Kristian Priemel

   ”Peter hade bestämt sig. Tack vare sjukbidraget från Försäkringskassan slapp han jobbet och kunde fokusera på det enda som gav hans liv 'mening, spänning, och makt'. Upproret. Ta itu med alla främlingar som inte kunde försörja sig själva utan levde på bidrag”.

  3. Mat och kärlek i Minnesota

   By: Stradal, J Ryan Review by: Annelill Mickelsson Vallin

   Småtrevlig bok som kan värma både matintresserade och andra.

  4. Mommas dräng

   By: Sarri, Margareta Review by: Hilkka Horsma

   Varför heter så många Stålnacke i Kiruna? Söker man på hitta.se får man fram att det finns 1 131 personer i hela Sverige som heter så. Trettio procent av dessa, 344 stycken, finns i Kiruna. Svaret får man i den här härliga historiska romanen om Erik Ståhlnacka som 1658 lämnade Uppland för att bege sig till gruvfälten i Svappavaara.

  5. Att de i tid må väckas

   By: Rosesund, Frida Arwen Review by: Emma Sundström

   Den nordiska folktron har fått sig ett uppsving i svensk skräcklitteratur. Rosesund ger oss här en suggestiv saga om otro, längtan och näcken i Bergslagens skogar, tidigt 1900-tal. Det är mörkt, eländigt men ändå fyllt av värme och gemenskap, jag gillar den skarpt!

  6. Spegelskärvor

   By: Gustavsdotter, Maria Review by: Irene Wallin

   Maria Gustavsdotter är en skicklig historisk författare som glatt oss med serien Fem pärlor i jungfruns krona(Dottern, Hustrun, Änkan)med Gertraud från medeltidens Kalmar som huvudperson.

  7. Blåst på sommarvind

   By: Arvidsson, Tomas Review by: Gunilla Almqvist

   Äntligen har han kommit med en ny bok! En fantastiskt, humoristisk, kriminell historia utan våld men med en massa olika klurigheter och oväntade vändningar.

  Show more...

  Audience:

  Tags:

  Written by: Webbredaktionen Monday, June 29, 2020