Skicka in ditt bästa boktips!

Du kan vinna Bibblos läckra och färgglada cykelsadelskydd. Vi har 50 stycken i potten, så skicka in ditt tips idag! Vi kör augusti ut.

Är du avundsjuk på de som ännu inte har läst din favoritbok? Vad fick dig att skratta, brista ut i gråt eller sova med lampan tänd? Har du läst något som både fick dig att sträckläsa samtidigt som du inte ville att boken skulle ta slut så fort? Då ska du vara med i Bibblos sommartipstävling!

Skriv och dela med dig av ditt bästa boktips så att hela världen får läslust. De 50 första bidragen får vårt fina sadelskydd som tack. Din text får innehålla max 250 tecken inklusive skiljetecken (ungefär 35 ord). Du får skicka in ett tips och ska ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. I första hand publicerar vi tips på böcker som kan lånas hos biblioteken i Norrbotten. Vi ser också gärna att den går att låna som e-bok.

Läs, tipsa och ha en skön sommar!

Jag har läst och förstått vad som gäller.
Jag förstår hur mina personuppgifter behandlas.

  Läs reglerna här >>>

  Läs om personuppgiftsbehandling här >>>

  1. Läsarnas bästa sommartips 2020

   Written by: Maria Öman

   Det är du som läsare som fyller den här sidan med sommarens läslust, för i år har Bibbloredaktionen en tävling: skicka in ditt bästa boktips! Vi väntar med spänning!

  Få inspiration av Bibblos egna tipsare

  1. Döden kvittar det lika

   By: Schjetlein, Anne-Marie Review by: Agneta Krohn Strömshed

   Intressant otäck debut fylld av krypande spänning och med ett överraskande slut.

  2. Livet i byn

   By: Olsson, Anna Review by: Hilkka Horsma

   En otroligt fin hyllning till det enkla men innehållsrika livet i en mindre by på landet. En livsstil, ett sätt att leva ute på landsbygden som idag blir allt svårare att klara av. Boken känns rakt igenom genuin och exklusiv. Vackra fotografier, ofta närbilder på en liten detalj, allt tryckt på kraftigt papper.

  3. Muttos = Muddus nationalpark

   By: Engelmark, Ola Review by: Hilkka Horsma

   Jag blir glad ända in i själen när jag läser en bok som Muttos. Så mycket kunskap och erfarenheter om naturen som berättas och lyfts fram på ett ödmjukt och intressant sätt.

  4. Landsfiskalen Erland Ström i Jokkmokk

   By: Öberg, Cristina Review by: Kristian Priemel

   Samlarvurmen höll på att göra mig olycklig. Det var Erland Ströms (1892-1971) ord angående den stora samling av samiska bruksföremål, hantverk och konst han köpt till sig under alla sina år i Jokkmokk.

  5. Hull Zero Three

   By: Bear, Greg Review by: Kristian Priemel

   Att bli väckt och ha språkminnen, men inget om vem man är. Suddiga hågkomster av ett förflutet är knappast avundsvärt.

  6. Sommaren med Ava

   By: Lönnqvist, Anna Review by: Agneta Krohn Strömshed

   Varför inte läsa en somrig feelgood med lite svärta?

  7. Manga Classics: Sense and Sensibility

   By: Po, Tse Review by: Magnus Svartvall

   Den som tvivlar på att en bild säger mer än tusen ord borde bläddra i manga-versionen Jane Austens Sense and Sensibility. Visserligen är historien densamma men bildmässigt så presenteras systrarna Dashwood och de andra karaktärerna från Austens roman på ett nytt och oväntat sätt.

  Show more...

  Audience:

  Tags:

  Written by: Webbredaktionen Monday, June 29, 2020