Skicka in ditt bästa boktips!

Du kan vinna Bibblos läckra och färgglada cykelsadelskydd. Vi har 50 stycken i potten, så skicka in ditt tips idag! Vi kör augusti ut.

Är du avundsjuk på de som ännu inte har läst din favoritbok? Vad fick dig att skratta, brista ut i gråt eller sova med lampan tänd? Har du läst något som både fick dig att sträckläsa samtidigt som du inte ville att boken skulle ta slut så fort? Då ska du vara med i Bibblos sommartipstävling!

Skriv och dela med dig av ditt bästa boktips så att hela världen får läslust. De 50 första bidragen får vårt fina sadelskydd som tack. Din text får innehålla max 250 tecken inklusive skiljetecken (ungefär 35 ord). Du får skicka in ett tips och ska ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. I första hand publicerar vi tips på böcker som kan lånas hos biblioteken i Norrbotten. Vi ser också gärna att den går att låna som e-bok.

Läs, tipsa och ha en skön sommar!

Jag har läst och förstått vad som gäller.
Jag förstår hur mina personuppgifter behandlas.

  Läs reglerna här >>>

  Läs om personuppgiftsbehandling här >>>

  1. Läsarnas bästa sommartips

   Written by: Maria Öman

   Det är du som läsare som fyller den här sidan med sommarens läslust, för i år har Bibbloredaktionen en tävling: skicka in ditt bästa boktips! Vi väntar med spänning!

  Få inspiration av Bibblos egna tipsare

  1. Saknad, förmodad död

   By: Steiner, Susie Review by: Agneta Krohn Strömshed

   Upptäck en ny, lite annorlunda kriminalpolis!

  2. Bränn alla mina brev

   By: Schulman, Alex Review by: Solveig Nordmark

   ”Några dagar under den heta försommaren 1932 uppstår en förbjuden kärlek. Insatserna är höga, passionen är på liv och död. Den inleds med ett försiktigt samtal en sen kväll på Sigtunastiftelsen och slutar i ett mordförsök två veckor senare.”.

  3. Huset Longbourn

   By: Baker, Jo Review by: Julia Åhl Kunto

   “Om Elizabeth hade fått tvätta sina egna underkjolar, tänkte Sarah ofta, skulle hon vara betydligt mer rädd om dem."

  4. Sápmi skyar

   Review by: Jan Olofsson

   Så länge människan har funnits har hon fascinerats av himlens fenomen, av stjärnbilder, av norrsken, av solpelare, vädersolar och halofenomen. Och hon har försökt avläsa himlabildernas budskap, tolka dem och ge dem mening. Den här vackra boken kombinerar vetenskap med himlafenomenens betydelse i samisk tradition.

  5. Vänd dig inte om

   By: Alsterdal, Tove Review by: Kristina Ström

   Jag kommer aldrig härifrån tänker Eva när hon anländer till häktet Kronoberg på Kungsholmen misstänkt för mord på sin före detta man Svante.

  6. Där vägarna möts

   By: Kinnunen, Tommi Review by: Jan Olofsson

   En fängslande och originellt berättad historia, med teman som inte så ofta har berättats. Inte förrän nu, i en förhoppningsvis tolerantare tid.

  7. Amandas gåta

   By: Allende, Isabel Review by: Annelill Mickelsson Vallin

   Det var med viss spänning jag öppnade Isabel Allendes senaste bok. De tidigare som jag läst har alla varit riktigt välskrivna verk som fångat mig direkt, men hur skulle det bli när hon nu bytt genre till att skriva en deckare?

  Show more...

  Audience:

  Tags:

  Written by: Webbredaktionen Monday, June 29, 2020