Sonjas hemlighet

En underhållande må bra-bok som man inte gärna lägger ifrån sig. Fristående fortsättning på Sonjas sista vilja.

Den andra fristående boken om Susanne, Rebecka och Maggan är lika härlig och lättläst som Sonjas sista vilja.

I den här boken virvlar Julie in som huvudperson och även om hon inte är medveten om det själv så rör hon om ordentligt i flera människors liv.

Sonja har hemligheter som ingen av hennes vänner har kunnat ana. Med hjälp av en advokat, en fotograf, temperamentsfulla Kicki och Sonjas ledtrådar som dyker upp lite varstans avslöjar man till slut den stora hemligheten. Vi får följa med till London, Mallorca, Paris, Östersund och Stockholm i ett rasande tempo. Slutet var förstås lite förutsägbart men det tar inte ner läsupplevelsen.

En underhållande må bra-bok som jag inte gärna lägger ifrån sej. Jag sa det om förra boken också – det är härligt med böcker som handlar om medelålders kvinnor med vallningar och andra hormonbekymmer!

Skön sommarläsning!

Sonjas hemlighet finns att låna som ljudbok på CD-skivor. Den finns även som talbok Daisy för dig med läsnedsättning, inläst av Anna Döbling.

Om du är användare på Legimus så finns Sonjas hemlighet för direktnedladdning. 

Läs gärna tipset om Sonjas sista vilja också.

Sonjas sista vilja

By: Hellberg, Åsa Review by: Gunilla Almqvist

Fyra väninnor blir tre och det är upptakten till den här härliga boken om kvinnor som vågar ta för sig på alla plan. En riktig må-bra-bok som tar mig ut i Europa tillsammans med tre kvinnor som passerat 50 år!

 

Audience:

Tags:

Review by: Gunilla Almqvist Friday, May 26, 2017