Skicka in ditt bästa boktips!

Du kan vinna Bibblos läckra och färgglada cykelsadelskydd. Vi har 50 stycken i potten, så skicka in ditt tips idag! Vi kör augusti ut.

Ett cykelsadelskydd i orange med text i svart Vars jag än är! Bibblo.se

Är du avundsjuk på de som ännu inte har läst din favoritbok? Vad fick dig att skratta, brista ut i gråt eller sova med lampan tänd? Har du läst något som både fick dig att sträckläsa samtidigt som du inte ville att boken skulle ta slut så fort? Då ska du vara med i Bibblos sommartipstävling!

Skriv och dela med dig av ditt bästa boktips så att hela världen får läslust. De 50 första bidragen får vårt fina sadelskydd som tack. Din text får innehålla max 250 tecken inklusive skiljetecken (ungefär 35 ord). Du får skicka in ett tips och ska ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. I första hand publicerar vi tips på böcker som kan lånas hos biblioteken i Norrbotten. Vi ser också gärna att den går att låna som e-bok.

Läs, tipsa och ha en skön sommar!

Jag har läst och förstått vad som gäller.
Jag förstår hur mina personuppgifter behandlas.

  Läs reglerna här >>>

  Läs om personuppgiftsbehandling här >>>

  1. Läsarnas bästa sommartips 2020

   Skrivet av: Maria Öman

   Det är du som läsare som fyller den här sidan med sommarens läslust, för i år har Bibbloredaktionen en tävling: skicka in ditt bästa boktips! Vi väntar med spänning!

  Få inspiration av Bibblos egna tipsare

  1. Det hänger en ängel ensam i skogen

   Av: Björk, Samuel Tipsat av: Gunilla Almqvist

   Nu har jag läst en av de mest spännande deckarna på länge, spännande och obehaglig. Så pass obehaglig att jag inte ville läsa den innan jag skulle sova.

  2. Våra älskade trädgårdsrum i norr

   Av: Carlander, Laila Tipsat av: Agneta Krohn Strömshed

   När våren kommer vill man planera och plantera och vad passar bättre än en inspirerande trädgårdsbok speciellt för Norrbotten?

  3. Krokodilväktaren

   Av: Engberg, Katrine Tipsat av: Hilkka Horsma

   Jag har ett gott öga till danska deckar- och thrillerförfattare. Här kommer en till som jag absolut kommer att följa framöver. Den här är riktigt spännande och intrigen har sina överraskningsmoment.

  4. Hur mår fröken Furukura?

   Av: Murata, Sayaka Tipsat av: Solveig Nordmark

   Hur mår fröken Furukura? Ja, det är det många som frågar sig. Hon får till och med höra att hon är helknäpp, att världen inte tillåter varelser som henne. Faktum är dock att fröken Furukura är utomordentligt lycklig. Tänk om folk bara kunde låta henne vara den hon är.

  5. Träskkungens dotter

   Av: Dionne, Karen Tipsat av: Yvonne M Nilsson

   ”Mitt hjärta slutar slå. Jag kan inte se. Kan inte andas. Kan inte höra någonting annat än blodet som brusar i öronen. […] Jacob Holbrook har rymt från fängelset. Träskkungen. Min far. Och det är jag som såg till att han hamnade där.”.

  6. I gryningen spelar tjädern

   Av: Larsson, Leif Tipsat av: Webbredaktionen

   Låt oss tala om träden, om skogen och dess djurliv, för att belysa att det på vår jord existerar vackra existenser värda att värna om. Det är vad jag tänker, då jag läser Leif Larssons nya diktsamling - för ett flertal av dikterna känns som en hyllning till naturen och det märks att han har en speciell känsla för dess djurliv.

  7. Den som lever stilla

   Av: Skov, Leonora Christina Tipsat av: Julia Åhl Kunto

   En stark skildring om saknad och sökande efter moderskärlek.

  Visa fler sidor...

  Målgrupp:

  Taggar:

  Skrivet av: Webbredaktionen den 29 juni 2020