Tillfälliga förändringar av tjänster och lånevillkor på grund av Coronaviruset (uppdaterad 29/3)

Dekortationsbild.
Med anledning av de nya rekommendationerna som presenterades av regeringen och Folkhälsomyndigheten den 18 december kan bibliotek i kommunerna komma att stänga sina lokaler för besökare.  Mer information om vad som gäller för just ditt bibliotek hittar du här på Bibblo under ditt lokala bibliotek.

 • Antal omlån fortsätter med max 5 gånger på alla medier under denna period. Medier som är reserverade går inte att förlänga.
 • Förseningsavgifterna är fortsatt borttagna.
 • 1 januari utökas antalet e-lån till 4 lån per kalendermånad.  

Digitala tjänster

Vi vill tipsa dig om våra digitala tjänster: appen Biblio för att läsa eller lyssna på e-böcker och Pressreader, där du kan läsa tidningar från hela världen digitalt. 

Ladda ner eller hämta din hälsoguide på biblioteket >>>

Bibliotekets digitala e-tjänster

 1. E-böcker

  Innehåll

  Vill du läsa en bok på din surfplatta eller smarta telefon? Biblioteken i Norrbotten har ett stort utbud av e-böcker. Söker du en speciell titel eller författare, använd sökrutan.

 2. E-ljudböcker

  Innehåll

  Vill du lyssna på en e-bok? Här har vi samlat några listor som vi hoppas ska ge dig inspiration. Söker du en speciell titel eller författare så kan du använda sökrutan.

 3. Biblio - bibliotekens digitala böcker på ett ställe

  Artikel Skrivet av: Webbredaktionen

  Du som lånar e-böcker från biblioteken i Norrbotten har tillgång till appen Biblio. Med appen blir det enklare att lyssna och läsa e-böcker i mobilen eller på surfplattan.

 4. Pressreader

  Innehåll

  Läs tidningar digitalt med ditt bibliotekskort!

Lyssna på podcast

Ladda ner eller hämta din hälsoguide på biblioteket >>>

Taggar:

den 28 april 2020