Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt

Det här är en vardagshistoria med människor som tagna direkt ut verkliga livet. Man fångas snabbt av berättelsen och kan bara känna med romanens huvudkaraktör Anette när hon våndas över separationen från dottern. En bok som säkert kan tilltala många vuxna.

Anette blev tidigt mamma och har under dotterns hela uppväxt vant sig vid att vända på slantarna. Hon är singel och det var länge sedan hon var ute på en dejt.

Nu ska dottern Emma flytta hemifrån för att studera på annan ort. Anette upptäcker plötsligt att livet består av alltför mycket tid. Hon har svårt att släppa taget om dottern som uppenbart tycker att mamma ringer alltför mycket. När hon beklagar sig för väninnorna får hon bland annat rådet att skaffa sig en hobby. Spontant anmäler hon sig till mc-lektioner, hon som inte ens har bilkörkort!

Nu börjar saker och ting att bokstavligt talat rulla på. Att köra mc visar sig vara skrämmande men hon vill inte sluta. Hon finner sig indragen i planeringen och genomförandet av den årliga Skogahammardagen. Och inte minst så befinner hon sig i en riktigt het romans.

Boken finns att låna och läsa som e-bok och som ljudbok i MP3-ljudbok. För dig med läsnedsättning finns den som talbok Daisy, inläsare Birgitta Smiding.