Ner

Äntligen en bok om viktnedgång som är enkel att förstå samtidigt som den är vetenskapligt underbyggd!

Ner

Av: Ek, David
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2019
Låna mig.

Boken Ner, skriven av den erfarne näringsfysiologen David Ek, fokuserar både på de fysiska och de psykiska aspekterna av viktnedgång. Boken är personligt hållen och författaren berättar om sin egen livsresa och viktnedgång, vilket ger läsaren en extra dimension. 

Ner innehåller en gedigen men kortfattad genomgång av allt man behöver veta för att kunna gå ner i vikt. Några exempel är hur viktnedgång hänger ihop med mat, träning, stress och motivation, samt hur viktigt det är att planera för att lyckas.

Viktigt att öva på att gå ner i vikt

Författaren är noga med att poängtera att övervikt inte är någonting man kan beskylla individen för. Du är inte din kroppsform! Vi lever i ett samhälle som skapar överviktiga människor med liten inbyggd vardagsmotion, där kaloririk mat och snacks blivit det normala. Trots att det inte är ens eget fel behöver man ändå ofta ta tag i övervikten på egen hand. Men varför är det så svårt?

Felet många gör är att tro att viktnedgång är enkelt. David Ek menar att det är en färdighet att lära sig förstå hur kroppen fungerar, en färdighet som det tar tid att bli bra på. Dessutom menar han att man lär sig som allra mest av det som är svårt i livet. Man måste helt enkelt öva på viktnedgång och för varje gång man övar blir man lite bättre.

En välskriven, enkel och personlig guide att återkomma till!

Alla böcker av David EK

 1. Ner

  Undertitel: snabba, säkra resultat på din vikt!
  Av: Ek, David
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2019
  Klassifikation: Dietik
  Finns som: Bok

Här hittar du Malenes tipsarsida

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Malene Jensen den 4 maj 2020