The time of my life

Lucy Silchesters hela, snart 30-åriga, liv, går ut på att undvika jobbiga saker och hon ljuger ibland så hon nästan tror sig själv. Hennes vänner tror fortfarande efter nästan tre år att det var Lucy som dumpade den perfekte Blake när det i själva verket var tvärt om. De tror också att hon slutade på sitt förra välbetalda arbete på grund av att hon inte gillade arbetsgivarens etik och moral, när hon i själva verket fick sparken.

På hennes nuvarande arbete översätter hon manualer till de språk hon kan: tyska, franska och spanska - nej men oj - spanska kunde hon ju inte, så det låter hon en vän till en vän fixa... När Lucy nu för tredje gången inom en kort tid får ett tjockt vadderat vackert kuvert från sitt Liv (!) så inser hon att hon måste öppna det och ta tjuren vid hornen.

Hennes Liv tycker inte att hon sköter Livet särskilt bra, så Lucy går motvilligt med på att låta honom (!) flytta in hos henne och hjälpa henne. Det första han kräver att Lucy gör är att tala sanning och för varje lögn hon svänger sig med berättar Livet sanningen för de berörda. Gissa om det uppstår många pinsamma och dråpliga situationer!

Boken finns än så länge (juni 2012) inte översatt, men du som inte läser på engelska har verkligen något trevligt och lättsmält att se fram emot och du som läser på engelska kan än så länge inte låna boken i biblioteket, däremot finns den att köp

Audience:

Tags:

Review by: Agneta Krohn Strömshed Tuesday, October 21, 2014