Sylta, safta och lägg in /
Författaren presenterar olika konserveringsmetoder och ger information om utrustning och redskap samt tips för varje metod. Om hur man gör sylt, mos, saft, pickles och chutney, syrar grönsaker, tillverkar must och cider, smaksätter snaps och torkar svamp och örter. Recept.
Saved in:
Bok |
Swedish |
Västerås :
ICA,
2012
|
Summary: | Författaren presenterar olika konserveringsmetoder och ger information om utrustning och redskap samt tips för varje metod. Om hur man gör sylt, mos, saft, pickles och chutney, syrar grönsaker, tillverkar must och cider, smaksätter snaps och torkar svamp och örter. Recept. |
---|---|
Physical Description: | 128 s. : ill. ; 25 cm |
ISBN: | 9789153437864 (inb.) |
For hold and recall information, please establish your Library Catalog Profile.
Save to List
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Piteå stadsbibliotek | Inte tillgänglig | Biblioteket , 641.4 |