Kontakt

Bibblo.se ägs och drivs gemensamt av Regionbibliotek Norrbotten och folkbiblioteken i Norrbotten.

Biblioteken

Har du frågor till ditt bibliotek? Du hittar kontaktuppgifter till alla våra bibliotek under Bibliotek på startsidan. 

Dina lån

Du kan låna om själv genom att logga in med ditt lånekorts- eller personnummer och pin-kod eller kontakta ditt bibliotek. För frågor om dina lån eller reservationer, kontakta ditt bibliotek. Kontaktuppgifter till alla bibliotek hittar du under Bibliotek på startsidan.

Webbredaktionen

Har du frågor om e-böcker eller annat om webbplatsen? Är det svårt att hitta eller är det något du saknar? Är det något du tycker är bra eller vill du tipsa oss om något?

Skicka ett mail till  redaktion@bibblo.se

 

Om oss

Vi är Biblioteken i Norrbotten och du hittar oss på 39 platser platser i 14 kommuner.

Bibblo.se - ditt digitala bibliotek

Vi har alltid öppet och du kan stilla ditt läsbehov direkt med någon av våra e-böcker. Hos oss kan du också hitta mycket i våra databaser, till exempel leta efter stipendier eller börja släktforska. Du kan surfa runt och leta efter böcker hos oss. Om den bok du vill läsa är utlånad kan du reservera den och hamnar i en kö. Du kan också förlänga lånetiden på det du har hemma. Allt du behöver är ett bibliotekskort med pinkod.

Under rubriken Andra språk hittar du det som finns översatt på Bibblo.se.

Polarbibblo - en säker sajt för barn upp till 12 år

Här får barnen göra sin röst hörd genom att rita, skriva berättelser, dikter eller boktips. Idag finns Polarbibblo på lulesamiska, meänkieli, svenska och sydsamiska. Besök Polarbibblo.se >>>

I biblioteket 

Förutom att låna böcker, filmer med mera så händer det mycket annat på biblioteken. Det anordnas många olika programaktiviteter och utställningar – så håll koll på ditt eller dina bibliotek.

Barnets första språk

Att lära sig sitt första språk är en viktig och spännande händelse i livet. Läsa, sjunga och leka med ord är ett bra sätt att få språket att växa och ju tidigare språkleken börjar desto bättre. Läs mer om barnets första språk.