Mat i sommartid /

I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Me...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Dahlgren, Mathias, 1969-
Bok
Swedish
[Stockholm] : Bonnier fakta, [2022]
Beskrivning
Sammanfattning:I hyllade kocken Mathias Dahlgrens nya kokbok är det fullt fokus på den ljusa tiden av året. Semesterfrukosten, brygglunchen, drinkarna med tilltugg, grillmiddagar och fester under ljumma sommarkvällar, midsommar- och kräftkalas, det hembakade, sommarens bär, skörde- och svampfester och odlandet. Men boken spänner över en längre tid än bara sommaren – från dagen efter Valborg när brasan slocknat och knopparna brister på björken, till när kvällarna börjar mörkna igen och båten måste upp ur sjön. Det är den tiden då det börjar bli dags att tända i brasan, dra på sig raggsockorna och njuta av en kantarelltoast och ett glas rött. Men innan dess, se först till att njuta av allt det goda som sommarköket och ljuset bjuder på!
Fysisk beskrivning:279 sidor illustrationer 26 cm
ISBN:9789178873562
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Hortlax bibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641
Luleå bokbussar Inte tillgänglig Biblioteket , 641.5
Piteå stadsbibliotek Tillgänglig Biblioteket , 641.5