Historiska smaker från fyra århundraden : svenska handskrivna recept av kvinnor under 1200-, 1600-, 1700- och 1800-talen /

En fascinerande värld av historisk matlagning visas i denna bok med handskrivna recept, författade av adelskvinnor under fyra århundrade. Utvalda recept realiserades vid forskningsrestaurangen vid Umeå universitet, vidare via ett arkeologiskt matlagningsexperiment baserat på Cajsa Wargs kokbok.[Boki...

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Söderlind, Ulrica, 1967-
Bok
Swedish
[Lund] : Universus Academic Press, [2024]
Beskrivning
Sammanfattning:En fascinerande värld av historisk matlagning visas i denna bok med handskrivna recept, författade av adelskvinnor under fyra århundrade. Utvalda recept realiserades vid forskningsrestaurangen vid Umeå universitet, vidare via ett arkeologiskt matlagningsexperiment baserat på Cajsa Wargs kokbok.[Bokinfo]
Beskrivning:På titelsidan felaktigt: "Historiska smaker från fyra århundranden"
Fysisk beskrivning:92 sidor illustrationer 24 cm
ISBN:9789187439827
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek Status Placering
Strömbackaskolans bibliotek Under inköp Biblioteket , Qca