Historiska smaker från fyra århundraden : svenska handskrivna recept av kvinnor under 1200-, 1600-, 1700- och 1800-talen /
En fascinerande värld av historisk matlagning visas i denna bok med handskrivna recept, författade av adelskvinnor under fyra århundrade. Utvalda recept realiserades vid forskningsrestaurangen vid Umeå universitet, vidare via ett arkeologiskt matlagningsexperiment baserat på Cajsa Wargs kokbok.[Boki...
Sparad:
Bok |
Swedish |
[Lund] :
Universus Academic Press,
[2024]
|
Sammanfattning: | En fascinerande värld av historisk matlagning visas i denna bok med handskrivna recept, författade av adelskvinnor under fyra århundrade. Utvalda recept realiserades vid forskningsrestaurangen vid Umeå universitet, vidare via ett arkeologiskt matlagningsexperiment baserat på Cajsa Wargs kokbok.[Bokinfo] |
---|---|
Beskrivning: | På titelsidan felaktigt: "Historiska smaker från fyra århundranden" |
Fysisk beskrivning: | 92 sidor illustrationer 24 cm |
ISBN: | 9789187439827 |
Logga in med bibliotekskortet för att se reserveringsmöjligheter.
Lägg till i lista
Bibliotek | Status | Placering |
---|---|---|
Strömbackaskolans bibliotek | Under inköp | Biblioteket , Qca |